Let me introduce you: OR TEA?

OR TEA? is een luxe thee merk dat van origine uit Hong Kong komt en meer is dan alleen het warme drankje. Het ontwerp van de producten maakt de thee speciaal, maar ook de inhoud is veelbelovend. Het zijn bijzondere samengestelde smaken met een groot assortiment. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk gemaakt en gecertificeerd net zoals de thee. Alle producten zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen of toegevoegde materialen. 

Staat leuk in huis, smaakt lekker en is bovenal een leuk cadeau voor de feestdagen of zomaar om te geven.

 

Afhalen Wemeldinge - geen verzendkosten bij besteding van minimaal €10 

Afleveren - geen verzendkosten bij Wemeldinge, Kapelle-Biezelinge, Yerseke, Goes, Schore, Kruiningen bij besteding van minimaal €25, op elke woensdag of vrijdag afgeleverd, buiten boven genoemde plekken verzendkosten €6,75 bij besteding van minder dan €45

Levering -  ongeveer 1 week na het ontvangst van de betaling

Retourbeleid

Wij hopen echt dat dit ons niet overkomt. Voor het geval je echter niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, bieden wij je aan om de ongebruikte artikelen in de originele verpakking met bon binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen. Klanten zijn verplicht om de kosten van de retourzending te dragen. Zodra we het/de geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen en hebben gecontroleerd of ze onbeschadigd zijn, zullen we het volledige bedrag op de door jou aangegeven rekening storten.

De retourneringskosten wegens een onjuist of niet bestaand afleveradres zijn voor rekening van de afzender.